BinnensteBuitendag 2016

Geplaatst op: 13 oktober 2016 Laatst bijgewerkt op: 28 oktober 2016

Ieder jaar organiseert Nijestee een BinnensteBuitendag. Dat is een moment waarop we met onze huurders en andere samenwerkingspartners bespreken wat we doen. Op donderdagavond 10 november 2016 organiseert Nijestee de 10e editie van de BinnensteBuitendag in het Kostverlorenkwartier in de Schilderswijk.

Tijdens de BinnensteBuitendag worden ideeën van huurders verzameld op het gebied van onderhoud en de goede woning. Nijestee verhuurt ongeveer 13.000 huizen. Alle woningen worden onderhouden, reparaties worden opgepakt door onze vakmannen. Ieder jaar bouwen we nieuwe woningen en maken we bestaande woningen energiezuinig. Wanneer levert Nijestee een goede woning en wat verwachten huurders van ons?

Dat horen we graag! Daarom gaan we op donderdag 10 november in gesprek met huurders en andere belanghouders. We bespreken het thema aan de hand van stellingen en filmpjes. Ook is er aandacht voor de Participatieraad en de uitkomsten van de Bewoners Advies Groep over dit onderwerp. We hebben ruimte om 100 huurders te ontvangen en samen in gesprek te gaan. Hiervoor is een uitnodiging verstuurd naar 1000 huurders.

Programma
Dit jaar is de BinnensteBuitendag in het Kostverlorenkwartier. Het programma begint om 19.00 uur. Voorafgaand aan het inhoudelijke gedeelte, zijn huurders uitgenodigd om een hapje mee te eten vanaf 17.30 uur. Er wordt een heerlijk stamppottenbuffet geserveerd, zowel met vlees als vegetarisch. Vervolgens kunt u in discussie met algemeen directeur/bestuurder Pieter Bregman. De avond wordt geleid door presentatrice Cunera van Selm. Om 21.00 uur is de afsluiting met een borrel.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u toch graag komen? Stuur even een mailtje naar binnenstebuitendag@nijestee.nl

  • Deel deze pagina: