Energiespreekuur in Paddepoel en Selwerd

Geplaatst op: 27 november 2015 Laatst bijgewerkt op: 12 januari 2016

In Paddepoel en Selwerd wordt wekelijks een energiespreekuur georganiseerd. Buurtbewoners kunnen op vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur terecht met vragen over energiebesparing en zonnepanelen.

Energiebesparing

Er valt winst te behalen op energiezuinig wonen. Door middel van isolatiemaatregelen en/of zonnepanelen ervaart u niet alleen financiële voordelen, maar draagt u ook bij aan een beter milieu en ervaart comfort.

Spreekuur

Het valt soms niet mee om uit te zoeken hoe energiebesparing precies werkt en welke maatregelen passen bij uw huis. Het energiespreekuur is bedoeld om u hierbij op weg te helpen. In een gesprek worden, op basis van uw persoonlijke situatie en specifieke wensen, de mogelijkheden in kaart gebracht. Ook ontvangt u een indicatie van de kosten en besparingen die het u kan opleveren.

Locatie

Het energiespreekuur is op vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur en vindt afwisselend plaats in het WIJS-pand (Wijkinzet Jongeren en Studenten) in winkelcentrum Paddepoel en het Wijkbedrijf Selwerd (Bottelroosstraat 3). Een bezoek aan het spreekuur is kosteloos en vrijblijvend. Het energiespreekuur wordt gehouden door Henk-Jan Falkena, energiedeskundige en inwoner van Paddepoel.

 

  • Deel deze pagina: