Help! ik woon in een VvE!

Geplaatst op: 7 oktober 2015 Laatst bijgewerkt op: 10 november 2023

Nijestee verkoopt soms huurwoningen in een woongebouw. Zodra een huurwoning in een woongebouw wordt verkocht, is Nijestee verplicht om een Vereniging van Eigenaren (VvE) op te richten.

Wij hebben op dit moment 130 actieve VvE’s waarin ruim 2000 huurders een woning van ons huren. Op www.bewonersgroningen.nl kun je als huurder of als eigenaar in een VvE waarin Nijestee bezit heeft, de informatie over je eigen VvE nalezen. Dit is algemene informatie zoals reglementen van de VvE en activiteiten in de wijk. Bij een beperkt aantal VvE’s zijn huurders ook van harte welkom op de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Als dit in jouw VvE mogelijk is, staat dit ook op www.bewonersgroningen.nl.

Huurders in een VvE kunnen relevante informatie over hun woongebouw bij ons opvragen. Bijvoorbeeld een meerjarenplanning voor groot onderhoud of informatie over de schoonmaak- en hovenierswerkzaamheden.

Soms ontstaat er bij onze huurders in een VvE wat verwarring over bij wie ze nou een storing of onderhoudsklacht moeten melden. Als huurder van Nijestee meld je reparatieverzoeken, onderhoudsklachten of storingen altijd bij Nijestee. Wij hebben hierover afspraken gemaakt met alle beheerders die betrokken zijn bij de VvE’s waar wij nog bezit in hebben. Onze medewerkers zorgen er dan voor dat je verzoek bij de juiste beheerder wordt gemeld. Het is dus niet de bedoeling dat je contact opneemt met de beheerder van je VvE.

Heb je een melding, dan kun je contact met ons opnemen via (050) 853 35 33 of info@nijestee.nl.

  • Deel deze pagina: