Kom jij ook naar de BAG?

Geplaatst op: 9 november 2016 Laatst bijgewerkt op: 23 november 2016

Op donderdag 24 organiseert Nijestee een bijeenkomst voor een Bewoners Advies Groep. Een BAG bestaat uit huurders van Nijestee en geeft advies over een bepaald onderwerp. Het onderwerp van de BAG is dit keer een onzelfstandig huis.

Deze adviesgroep komt in één bijeenkomst tot een advies; een mooie snelle manier om van deze groep huurders te horen hoe het is om in een huis te wonen waar je de badkamer en/of keuken deelt met één huisgenoot of meerdere huisgenoten. Ben je blij met je kamer? Wat vind je van de onderhoudsstaat van het huis? Vind je het prettig dat je zelf een nieuwe huisgenoot mag voordragen? etc.

Wanneer: donderdag 24 november van 18.00 tot 21.00 uur
Waar: kantoor Nijestee, Damsterplein 1 in Groningen

We zorgen voor een drankje en een hapje eten. De  avond sluiten we af met een borrel.

Huur je een kamer van Nijestee en wil je ons laten weten wat je van je woning vindt en ons adviseren wat we beter/anders kunnen doen? Geef je dan vóór maandag 14 november op via: woonzaken@nijestee.nl t.a.v. Roelof Otten, onder vermelding van:

  • BAG onzelfstandige woning.
  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer

Zien we je dan?!

LET OP: Deze bijeenkomst gaat niet door. De huurders die zich hebben aangemeld zijn hierover persoonlijk bericht. We kijken of we deze bijeenkomst op een later moment opnieuw kunnen organiseren. 

  • Deel deze pagina: