Praat mee op 11 oktober in het Participatiecafé in De Wijert

Geplaatst op: 22 september 2017 Laatst bijgewerkt op: 19 april 2019

Wat speelt er in uw buurt en waar loopt u als huurder van Nijestee tegenaan? Over welke onderwerpen wilt u meedenken of -beslissen?
De Participatieraad is de formele overlegpartner van Nijestee en wil zoveel mogelijk in gesprek met huurders. Op woensdag 11 oktober is daarvoor gelegenheid.

Twee keer per jaar trekt de Participatieraad de wijken in om met huurders van Nijestee in gesprek te gaan. Op 11 oktober strijkt het café neer in de wijk De Wijert. Bent u huurder van Nijestee en woont u in De Wijert? Dan bent u van harte uitgenodigd. Het Participatiecafé vindt plaats in Multifunctioneel Centrum De Wijert, P.C. Hooftlaan 1 in Groningen. U kunt binnenlopen tussen 19.30 en 21.00 uur.

Wat is het Participatiecafé?

Tijdens het Participatiecafé kunnen huurders kennis maken met de Participatieraad, informatie halen en met elkaar en met de Participatieraad onder het genot van een hapje en een drankje in gesprek gaan. Ook Nijestee is bij dit café aanwezig en zo kunnen bewoners via de Participatieraad ook met medewerkers van Nijestee in gesprek. 

Praat mee

De Participatieraad wil graag van bewoners horen welke ideeën er leven in de buurt, waar bewoners iets aan willen doen en zelf mee aan de slag willen. Voor de Participatieraad is het belangrijk te weten op welke wijze ze huurders hierin kunnen ondersteunen en op welke wijze Nijestee huurders hierbij kan ondersteunen.

  • Deel deze pagina: