Nijestee ondertekent samenwerkingsovereenkomsten

Geplaatst op: 26 april 2016 Laatst bijgewerkt op: 29 april 2016

Op woensdag 20 april hebben Nijestee en de Participatieraad hun samenwerking feestelijk bekrachtigd door het tekenen van een overeenkomst in het Treslinghuis. Voorafgaand aan de ondertekening kreeg de Participatieraad een rondleiding door de Oosterparkwijk.

Pieter Bregman, algemeen directeur van Nijestee, en Janny Wassens, voorzitter van de Participatieraad zijn blij met de samenwerking en het vastleggen van de afspraken. De Participatieraad is een onafhankelijk adviesorgaan bestaande uit 11 huurders van Nijestee die opkomt voor de belangen van alle huurders. Door de ondertekening is de samenwerking nu officieel bekrachtigd.

Samenwerking Huurdersvereniging Kostverloren
Ook tekent Nijestee op dezelfde dag een samenwerkingsovereenkomst met Huurdersvereniging Kostverloren. Carla Terhell, directeur Woondiensten van Nijestee, heeft hier haar handtekening onder gezet. Carla benadrukte dat Huurdersvereniging Kostverloren de laatste overgebleven huurdersvereniging bij Nijestee is. Zij is dan ook blij met de al lang lopende samenwerking en de ondertekening van de overeenkomst.

Jacob Bolhuis, voorzitter van HVK, is ook blij en tevreden over de samenwerking. Zowel met Nijestee als met de Participatieraad. Jacob is trots op de krachtenbundeling van organisaties in Kostverloren en de leuke activiteiten die ze voor bewoners organiseren.

 

  • Deel deze pagina: