Participatiecafé Selwerd

Geplaatst op: 15 maart 2017 Laatst bijgewerkt op: 15 maart 2017

De Participatieraad is de formele overlegpartner van Nijestee en behartigt de belangen van onze huurders. Om in gesprek te komen met huurders organiseren ze regelmatig een participatiecafé.

Op donderdag 20 april vindt weer een Participatiecafé plaats. Deze keer is Selwerd aan de beurt. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u kennismaken met de Participatieraad en in gesprek gaan met medewerkers van Nijestee. Het Participatiecafé is in wijkbedrijf Bottelroosstraat 3. Alle huurders van Nijestee in Selwerd zijn van harte uitgenodigd! De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

Wat is het Participatiecafé

Tijdens het Participatiecafé kunnen huurders kennis maken met de Participatieraad, informatie halen en met elkaar en met de Participatieraad onder het genot van een hapje en een drankje in gesprek gaan. Ook Nijestee is bij dit café aanwezig en zo kunnen bewoners via de Participatieraad ook met medewerkers van Nijestee in gesprek. 

Praat mee

De Participatieraad wil graag van bewoners horen welke ideeën er leven in de buurt, waar bewoners iets aan willen doen en zelf mee aan de slag willen. Voor de Participatieraad is het belangrijk te weten op welke wijze ze huurders hierin kunnen ondersteunen en op welke wijze Nijestee huurders hierbij kan ondersteunen.

  • Deel deze pagina: