Resultaten van de enquête Woonbeleving 2022

Geplaatst op: 28 november 2022 Laatst bijgewerkt op: 28 november 2022

Deze zomer hebben ruim 3500 bewoners onze enquête Woonbeleving ingevuld. We vroegen de bewoners naar hun woning, buurt en naar hun ervaring met Nijestee. We zijn blij om te zien dat alle punten zijn verbeterd ten opzichte van 2020, toen verzonden we de enquête voor het eerst. We willen iedereen die de enquête heeft ingevuld enorm bedanken. We hebben waardevolle informatie opgehaald, waardoor we weten wat we mogelijk kunnen verbeteren.

Vervolg

De resultaten van de enquête gebruiken we om op gestructureerde wijze de woonbeleving van onze bewoners te verbeteren. We gaan de komende maanden de aanpakken nog dieper uitwerken en kijken hoe we dit het beste kunnen realiseren. We houden de volgende verdeling aan:

  • Thema aanpak: hier staat het renoveren van badkamers, keukens en toiletten bovenaan.
  • Gebouw aanpak: hier staat woningverbetering en onderhoudswerkzaamheden bovenaan
  • Individuele aanpak: hier staan de individuele verzoeken die via de enquête binnenkwamen bovenaan.

In buurten blijven we samenwerken met andere organisaties om prettig en veilig in de buurt te kunnen wonen. We organiseren daarom activiteiten, zodat buren elkaar kunnen ontmoeten. We bekijken per woongebouw en buurt welke aandachtspunten er zijn en zetten gerichte acties in om de woonbeleving verder te verbeteren.

Prijs

Onder alle volledig ingevulde enquêtes deelden we 100 supermarktbonnen ter waarde van € 25, € 100 en zelfs van € 150 uit. Samen met Ellie van de Huurdersraad hebben we 5 willekeurige winnaars uitgezocht. Zij ontvangen in de komende weken allemaal hun prijs!

  • Deel deze pagina: