Start bouw van Het Kopland

Geplaatst op: 6 juli 2016 Laatst bijgewerkt op: 6 juli 2016

Op woensdag 6 juli start de bouw van vrouwenopvang Het Kopland in de Oosterparkwijk. Het Kopland vangt vrouwen en kinderen op die tijdelijk geen veilig thuis hebben vanwege huiselijk geweld. Het nieuwe pand is naar verwachting eind 2017 klaar.

Op de nieuwe locatie aan De Velden (Oosterparkwijk) krijgen de bewoners meer ruimte om hun huishouden te voeren op hun eigen manier. Bovendien zitten de kantoren en therapieruimtes in hetzelfde pand.

Nijestee vindt dat iedereen een goed thuis verdient. Daarom bieden we ruimte voor Het Kopland om dit mooie project te realiseren. Geveke Bouw & Ontwikkeling verzorgt de bouw. Het Kopland gaat het pand huren van Nijestee. Naar verwachting wordt de vrouwenopvang eind 2017 opgeleverd.

Voor het bekostigen van de inboedel is de campagne ‘Groningen Geeft Thuis’ gestart. Met behulp van de campagne wordt geld ingezameld om een volledig ingerichte vrouwenopvang te realiseren waar gezinnen tot rust kunnen komen. Zo is Het Kopland o.a. het goede doel van de 4 Mijl van Groningen. Meer informatie over de campagne vindt u op www.groningengeeftthuis.nl

  • Deel deze pagina: