Zelf klussen in coronatijd

Geplaatst op: 9 februari 2021 Laatst bijgewerkt op: 15 februari 2021

We verlengen de coronamaatregelen om besmettingen van (kwetsbare) huurders en medewerkers te voorkomen. Dit betekent dat we in ieder geval tot en met 2 maart alleen spoedreparaties of spoedinspecties doen.

We snappen dat het vervelend is dat je langer moet wachten totdat wij de reparatie kunnen uitvoeren. Daarom komen we met een (tijdelijke) oplossing!

Ben je of ken je een handige harry?

Als je handig bent, bieden wij de materialen aan om kleine reparaties zelf uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een deurklink of wc-bril. We bezorgen het benodigde materiaal bij je thuis.

Wil je zelf kleine reparaties doen met onze hulp(middelen)? Neem dan contact met ons op via (050) 853 35 33 of via info@nijestee.nl. Dan kijken we samen welke reparaties je zelf kunt uitvoeren.

Heb je twee linkerhanden?

Heb je twee linkerhanden en kan de reparatie wachten? Geen probleem! Dan komen wij op een later  moment bij je langs. Een medewerker van Nijestee neemt na 2 maart of een nader te bepalen datum contact met je op om een nieuwe afspraak te plannen. We hopen op je begrip.

Heb je een reparatie die niet kan wachten?

In corona-tijd voeren we wel spoedreparaties uit. Neem bij spoed telefonisch contact met ons op via (050) 853 35 33.

Lees op onze website hoe wij verder omgaan met het coronavirus.

  • Deel deze pagina: